Afscheidsbloemen

Aan het einde van een mensenleven moeten we afscheid nemen van onze dierbaren. Dat is moeilijk en vaak heel emotioneel.

Bloemen kunnen dat afscheid niet makkelijker maken maar kunnen er wel toe bijdragen dat u op een mooie manier afscheid neemt van uw dierbaren.

Bloemen geven een bepaalde emotie weer, zeker als de vorm van het bloemstuk en het soort bloemen is afgestemd om de persoonlijkheid van degene waar u afscheid van moet nemen. Voor een natuurmens maken we bv. graag een natuurlijk stuk met een boomstronk, varens en mos of een wild stuk met allerlei soorten bloemen. En voor iemand die heel veel van bloemen hield een prachtig bloemrijk stuk. Dit zijn slechts 2 voorbeelden, u zult begrijpen dat de mogelijkheden zeer divers zijn.

Het is ook mogelijk om zelf (u en/of uw (klein)kind(eren)) het bloemstuk te maken bij ons in de binderij. Vanzelfsprekend kunt u daarbij rekenen op onze professionele begeleiding.

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u in een persoonlijk gesprek, desgewenst bij u thuis. Wij hebben ook diverse boeken met daarin voorbeelden van afscheidsbloemen/rouwwerk, die u mee naar huis kunt nemen om alvast samen te kunnen overleggen. Ook vindt u recente foto's van afscheidsbloemen op onze facebookpagina Flower Power creatief in bloembinden.

Is de afstand tussen u en een overledene wat groter dan kunt u natuurlijk ook altijd kiezen voor een wat neutraler bloemstuk. Diverse voorbeelden kunnen we u laten zien in onze boeken.

Neem gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op 06-23875562.