Welkom bij Flower Power!

Welkom op de site van Flower Power. Flower Power is gespecialiseerd in trouwbloemen, rouwbloemen en workshops en werkt op afspraak. Voor informatie over de mogelijkheden of over bestellingen kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen via de mail of telefonisch.
Bestellingen voor ander bloemwerk is ook mogelijk indien ik dat kan combineren met andere bestellingen. Neem gerust even telefonisch contact met mij op om te horen wat de mogelijkheden zijn!

Mijn telefoonnummer is 06-238 755 62 en mijn emailadres is infoflowerpower@gmail.com 

IVM VAKANTIE & OPLEIDING KAN IK GEEN BESTELLINGEN AANNEMEN VAN 7 T/M 26 AUGUSTUS

Graag tot horens of tot ziens! Marian van Zanten


Brief aan alle klanten - maart 2016:

Dit jaar bestaat Flower Power 13 jaar!

Wat een mooie tijd ligt er achter me. Wat heb ik mooie warme banden op mogen bouwen met velen van jullie en wat een prachtige dingen heb ik mogen creëren!

In de loop van de tijd ben ik me steeds meer aangetrokken gaan voelen voor het bijzondere & specialistische bloemwerk. Ik heb als bloemist prachtige bloem- en plantaardige arrangementen en objecten mogen maken voor o.a. bruiloften en begrafenissen, waarbij aandacht en liefde voor mens en materiaal altijd voorop hebben gestaan.

Het heeft me enorm veel voldoening gegeven om emoties, gevoelens en sfeer te kunnen vertalen in iets tastbaars voor gelegenheden waarbij beleving centraal staat. Het is daar, waar mijn passie voor bloemen en hart voor mensen elkaar raken. Het is daar, waar ik op mijn best ben en het meeste kan betekenen voor mijn klanten en ik verwachtingen kan overtreffen.

Het is daarom, dat ik vanaf 23 april 2016 op persoonlijke titel verder ga als Bloemstylist, om waar te maken waar ik als persoon voor sta. Voor bloemwerk dat met aandacht en liefde is gemaakt. Waarbij het erop aan komt om aandachtig te luisteren naar de wensen van mijn klanten zodat ik die met zorg kan vertalen naar iets tastbaars.

Bloemwerk dat matcht voor zowel de particuliere als de zakelijke klant.

Dat betekent helaas, dat de winkel vanaf zaterdag 23 april 2016 gesloten is en dat ik vanaf die datum alleen nog op bestelling werk. Flower Power gaat dicht, maar ik ga door en blijf bereikbaar!

Waarvoor kunt u bij mij nog steeds terecht?

- bestellingen voor losse bloemen, boeketten of bloemstukken voor de vrijdag en de zaterdag  (graag voor donderdag bestellen indien mogelijk, bestellingen voor andere dagen in overleg)

– Bedrijfsabonnementen

– Particuliere abonnementen

– (rode) Rozen boeketten voor verjaardagen en huwelijksjubilea (op leenvaas)

– Speciale of volume bestellingen

– Bruidswerk

– Afscheidsbloemen voor een uitvaart

– Geboortekransen

– Florale aankleding van locaties

– Plantaardig interieuradvies en – inrichting

– Workshops

– Kinderfeestjes

Met pijn in mijn hart neem ik afscheid van de winkel, met groot enthousiasme ga ik als Bloemstylist verder de toekomst in. Een toekomst waarin er volop ruimte is voor mijn passie voor bloemen en mijn hart voor mensen.

Ik hoop jou, jullie en u nog vaak te ontmoeten tussen de bloemen, ook na 23 april! Ik blijf bereikbaar op 06 – 238 755 62 en via de mail infoflowerpower@gmail.com.

Met warme en hartelijke groet,

Marian van Zanten