Trouwbloemen

MET LIEFDE MAKEN WIJ JOUW BRUIDSBOEKET!

Hebben julie trouwplannen? Allereerst willen we jullie daar van harte mee feliciteren!

Een spannende tijd breekt aan waarin heel veel geregeld moet worden. Of jullie nu een intiem feestje voor ogen hebben of een mega bruiloft met alles er op en eraan, bloemen mogen daar natuurlijk niet bij ontbreken.

Wij staan te trappelen om jullie bij het regelen van de bloemen met raad en daad bij te staan. Het is voor ons als gediplomeerd bruidswerkspecialist, een uitdaging om jullie bloemwensen te vertalen naar de prachtigste bloemcreaties en -decoraties.

Hebben jullie al wat voor ogen of willen jullie eerst eens rustig in onze bruidsboeken neuzen? Er zijn mogelijkheden te over. En zit er niet direct iets bij dat je aanspreekt dan komen wij daar samen wel uit in een persoonlijk adviesgesprek. Wij nemen nog ouderwets de tijd voor je!

Maak vrijblijvend eens een afspraak op een tijdstip dat het jullie uitkomt, om de mogelijkheden te bespreken. Afspraken zijn ook 's avonds mogelijk. Je kunt  me bereiken op mijn mobiele nummer 06-238 755 62. Je mag me ook een appje of een berichtje sturen of een mailtje naar infoflowerpower@gmail.com

FLOWER POWER VOOR PERSOONLIJK & CREATIEF BRUIDSWERK!