Workshops en kinderfeestjes

Workshops

Wij organiseren regelmatig creatieve doe-middagen en -avonden voor zowel kinderen als volwassenen uit Midden Nederland. Leuk voor een avondje gezellig uit met vriendinnen, familie, collega's of  met de buurt.

Voor de workshops kunt u zich individueel inschrijven. Het is ook mogelijk om met een groep een workshop te volgen op een datum die in overleg gepland wordt. Bij meer dan 15 personen behoort een workshop op locatie ook tot de mogelijkheden.

Lekker & Creatief

In samenwerking met onze buren van Restaurant Het Begin, organiseren wij ook 'Lekker & Creatief"avonden. Wat houdt het in?

We starten de avond rond de klok van 18.00 uur met een heerlijk drie-gangen-menu bij Restaurant Het Begin. Als de buiken gevuld zijn gaan we een deurtje verder, naar de bloembinderij van Flower Power waar een ieder zich creatief kan uitleven met het bloemschikken.

Kosten incl. 3-gangen-diner en workshop 55 euro, dit is exclusief de drankjes die u bij het diner nuttigt.

Deze combi-workshop is ook op aanvraag mogelijk als u met een groep wilt komen.

Kinderfeestje

Kinderen vinden het leuk om creatief bezig te zijn en zijn vaak gek op bloemen. Wat is er nou leuker dan een verjaardagsfeestje tussen de bloemen? Afhankelijk van het seizoen zijn er diverse mogelijkheden. Vraag gerust naar meer info!

Zin in een gezellige en creatieve avond meld u dan aan. Ons telefoonnummer is 033 2588181.